BERGEN

AVLYST

Gaiamessen i Bergen er dessverre avlyst.
Men, ideen skal videreføres i et nytt konsept.
Mer info kommer snart!

Gaiamessen i Bergen

Grieghallen og Peer Gyntsalen med foaje er arenaen for Gaiamessen i 2024.

Åpningstider
Lørdag 6. april 1100 til 2000
Søndag 7. april 1200 til 1800

Priser
Kommer

Billetter
Kommer

Program
Kommer

Gaiamessen

Grieghallen er arena for Gaiamessen.

Grieghallen er en bærekraftig arena

Visste du at Grieghallen produserer honning
på taket?

Grieghallen ble sertifisert i henhold til Miljøfyrtårn i 2011, og ble i 2021 sertifisert for Grønne konferanser og scenekunst. I 2020 ble de Klimapartner.

Les mer om Grieghallens grønne planer.

Plakat Gaiamessen i Bergen

Last ned PDF versjon.

Banner Gaiamessen i Bergen

Last ned PDF versjon.

Foredrag

Her kommer oversikt over foredragsholdere.

I løpet av helgen regner vi med ca. 30 foredrag i to saler.

For utstillere

Klikk på åpne/lukke knappene under for mer informasjon.

Priser og påmelding av stand

Priser

Hver modul (2 X 2 m) koster kr. 5000,- (eks mva.) inkl. ett bord og to stoler pluss tilgang til strøm. Hjørnemodul koster 500,- i tillegg (eks mva.).

Modulene (2 X 2 m) som er plassert i midtpartiet i Peer Gynt salen har alle skillevegger og har hvert sitt hjørne. Prisen på dem er 6800,- (eks mva.)

Betaling

For at standplassen skal være gyldig tar vi et depositum på 2000,-. Det kan innbetales til følgende depositumkonto i Sparebanken Vest: 36263060584

Bekreftelse på innbetalt depositum vil bli sendt til den oppgitte mailadressen. Vi sender faktura på resten av beløpet i god tid før messestart. Beløpet må være kommet inn på vår konto innen en måned før messen starter.

Påmelding

Skriv inn nummeret på modulen eller modulene som ønskes. Ledige moduler sees nedenfor under Modulkart. Endringer av modulplassering kan i sjeldne tilfeller forekomme, men vi vil da informere om det og ta hensyn til ønsker.
Praktisk info

Adresse og tlf Grieghallen
Edvard Griegs Plass 1,
5015 BERGEN
Tlf sentralbord: 55 21 61 00

Parkering
Under Edvard Griegs Plass (som ligger rett ved siden av Grieghallen) finner man et parkeringsanlegg for 420 biler under bakken. Andre parkeringsmuligheter er for eksempel den store Bygarasjen som ligger noen få minutters gange unna Grieghallen.

Hotell
Scandic Ørnen ligger to minutters gange unna. Det nærmeste og et av de rimeligste er Citybox Bergen som ligger rett over gaten. Ellers er det godt utvalg av hoteller i Bergen. For oversikt over hoteller og priser klikk her.

Montering
Fredag er det åpent for montering av stands fra kl. 18.00. Messen foregår i andre etasje. Det er heis og traller tigjengelig.

Demontering
Søndag fra klokken kl 18 – 22 er det anledning til å demontere standen. Vi oppfordrer alle til ikke å demontere før messen stenger. Demonteringen må være ferdig senest klokken 22.

Bord, stoler og strøm
Alle moduler får et bord og to stoler. Ved behov for mer så kan det ordnes. Alle stand vil få tilgang til strøm.

Skillevegger
Det er kun modulene som er i midtpartiet i Peer Gynt salen som har skillevegger. Ønskes det ekstra skillevegger ta kontakt med oss.

Messehjelpere
Alle stand har mulighet for 2 messehjelpere. Messehjelpere må forhåndsregistreres i god tid før messestart.
Send e-post: post@gaiamessen.no

Modulkart

Det er kun standene i midtpartiet i Peer Gynt salen som har skillevegger og de koster derfor litt ekstra, pluss at de alle har hjørnestand. Ingen av de andre har skillevegger. De med blå prikk koster litt mer enn de uten. De røde hukene er opptatte stand.

Ønsker man helst en plassering i området hvor det er kun miljø eller spiritualitet så er de områdene markert. Ellers er det fritt frem.

For større versjon last ned bildet.

Utstillere

Her kommer oversikt over utstillere på messen i Bergen.

Pin It on Pinterest

Share This